“`html
معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر سید جلیل حسینی، در نشست خبری اخیر خود، ضمن تشریح برنامههای این معاونت، به چالشهای پیش روی آموزش پزشکی در کشور پرداخت. وی با اشاره به پیشینه علمی خود و سوابق طولانی مدت در حوزه معاونت آموزشی، از موفقیت برنامه افزایش ظرفیت دانشجویی طی چهار سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که این برنامه به اهداف پنج ساله خود در مدت زمان کوتاهتری دست یافته است. با این حال، وی بر لزوم توجه همزمان به افزایش امکانات آموزشی و رفاهی، از جمله خوابگاهها و تجهیزات آموزشی، تاکید کرد و از نمایندگان دانشجویان درخواست همکاری در جذب بودجههای مورد نیاز را داشت.
دکتر حسینی با بیان اینکه افزایش چشمگیر ظرفیت دانشجویی بدون افزایش متناسب امکانات، میتواند کیفیت آموزش را تحت تاثیر قرار دهد، به مشکلات موجود در زیرساختهای آموزشی اشاره کرد. وی برگزاری کلاسهای درس در فضاهای نامناسب مانند پشت بام یا پارکینگ را غیرقابل قبول دانست و از دانشجویان خواست تا با گزارش مشکلات موجود در دانشگاهها، معاونت آموزشی را در رفع این کاستیها یاری دهند. وی بر اهمیت گزارش دقیق کمبودها، از جمله وضعیت خوابگاهها و کیفیت برگزاری کلاسها، توسط دانشجویان تاکید کرد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین به موضوع انگیزه اساتید در دانشگاههای علوم پزشکی پرداخت. وی ضمن اذعان به وجود برخی مشکلات در این زمینه، اقتصاد کشور را عامل اصلی این مساله دانست و ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرحهای اقتصادی دولت، این چالش نیز برطرف شود. دکتر حسینی از تلاش معاونت آموزشی برای افزایش انگیزه اساتید خبر داد و به برگزاری نشستهای مشترک با اساتید و اعضای هیئت علمی در دانشگاههای مختلف اشاره کرد. وی بر اهمیت ایجاد ارتباطی صمیمانه میان استاد و دانشجو برای ارتقای کیفیت آموزش تاکید نمود.
در بخش دیگری از این نشست، دکتر حسینی از افزایش حقوق دستیاران تخصصی در شش ماه گذشته خبر داد. وی اعلام کرد که حقوق دستیاران تخصصی از ۱۲ میلیون تومان به ۱۷ میلیون تومان، دستیاران تخصصی متاهل از ۱۵ میلیون تومان به ۲۳ میلیون تومان، دستیاران فوق تخصص از ۱۵ میلیون تومان به ۱۹ میلیون تومان و دستیاران فوق تخصص متاهل از ۱۷ میلیون تومان به ۲۵ میلیون تومان افزایش یافته است. وی همچنین از تلاش معاونت آموزشی برای افزایش بیشتر اعتبارات در سال آینده خبر داد.
“`