هوش مصنوعی موتور متحرکه تحول دیجیتال است

“`html

فولاد مبارکه، پیشگام در عصر هوش مصنوعی

چالش‌های زیرساختی در مسیر توسعه هوش مصنوعی در فولاد مبارکه، از جمله افزایش زمان تحویل زیرساخت‌ها به دلیل حجم بالای درخواست‌ها، به وضوح توسط مدیر سیستم‌ها و فناوری اطلاعات این شرکت مطرح شد. با این حال، طرح‌های توسعه آماده هستند و فرایند خرید در حال انجام است. اما محدودیت‌های موجود بسیار جدی هستند و نیازمند استفاده از راهکارهای نوین می‌باشند.

اهمیت نقش فولاد مبارکه در هدایت تحولات ملی و پیشگامی در حوزه‌های نوآورانه، به ویژه در بومی‌سازی هوش مصنوعی، مورد تأکید قرار گرفت. فولاد مبارکه با درک این مسئولیت، تأمین زیرساخت‌های لازم را وظیفه خود دانسته و از پلتفرم ایریسا به‌عنوان ابزاری کلیدی در این مسیر بهره می‌برد. این شرکت با سرمایه‌گذاری گسترده در حوزه تکنولوژی، زمینه توسعه و بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته را در کشور فراهم می‌سازد.

دو رویکرد اصلی برای پیاده‌سازی هوش مصنوعی در فولاد مبارکه تعریف شده است: اولویت اول، تهیه داده‌های دقیق و با کیفیت است، زیرا پیچیدگی هوش مصنوعی به داده‌های صحیح و قابل اعتماد وابسته است. ساماندهی داده‌های چند وجهی صنعت فولاد به شکلی که برای کلیه کاربران قابل استفاده باشد، نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

راهکارهای فولاد مبارکه، قابل تعمیم به سایر صنایع هستند. هدف از این پروژه‌ها، نه تنها ارتقای سطح تکنولوژی فولاد مبارکه، بلکه فراهم نمودن بستر تکرارپذیر برای سایر صنایع ایران از طریق پلتفرم ایریسا است.

ایریسا: سکوی جهش دیجیتال صنایع ایران

مدیرعامل ایریسا، این شرکت را سکوی دیجیتال صنعت کشور معرفی کرد. ایجاد واحد تحول دیجیتال در ایریسا بر اساس مطالعات و تحقیقات صورت گرفته در فولاد مبارکه و با هدف پیشبرد پروژه‌های تحول دیجیتال آغاز شد.

در ادامه، با توجه به نیاز به یک رویکرد جامع‌تر، این واحد به بخش مشاوره و تحول دیجیتال تغییر نام داد. ارائه خدمات مشاوره در حوزه فناوری اطلاعات، مشاوره‌های تحول دیجیتال، معماری سازمانی و راهبری پروژه‌های تحول دیجیتال از وظایف این واحد است.

ایریسا با راه‌اندازی پروژه‌های زیرساختی، از تحول دیجیتال صنایع پشتیبانی می‌کند. مدل کسب‌وکاری ایریسا به گونه‌ای طراحی شده که واحدهای کسب‌وکاری مستقل اما هماهنگ با مدیریت مرکزی، فعالیت می‌کنند.

ایریسا، به‌عنوان شریک اصلی فولاد مبارکه و سپس صنعت فولاد کشور در حوزه فناوری اطلاعات، بر شناسایی و پیش‌بینی روندهای جهانی تاکید دارد. با وجود این، گاهی مشتریان از نظر پیشروی در تکنولوژی از ایریسا جلوتر هستند.

اهمیت هوش مصنوعی و ضرورت استفاده از دستاوردهای جهانی در کنار بومی‌سازی، مورد تأکید قرار گرفت. ایریسا با تمرکز بر اکوسیستم‌سازی و همکاری با بازیگران مختلف بازار، به دنبال پاسخگویی به نیازهای صنعت است.

واحد جدید ایریساپرایم با هدف توانمندسازی داخلی و آشنایی کارکنان با هوش مصنوعی، سه پروژه کوچک را با موفقیت به انجام رسانده است.

چشم‌انداز ایریسا، ارائه زیرساخت‌های جامع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، همراه با توسعه اکوسیستم دیجیتال برای صنایع است. این چشم‌انداز بلندپروازانه، اما قابل دستیابی ارزیابی می‌شود.

ایجاد بخش توسعه زیست‌بوم و همکاری‌ها در ایریساپرایم، با هدف همکاری با صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه و وزارت ارتباطات، برای توسعه سکوی دیجیتال در نظر گرفته شده است.

مجله خبری صبح آنلاین

“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *