توسعه استعدادهای برتر در کشور؛ ایجاد ۱۶۰ مرکز نخبه‌پروری

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری از برنامه‌ریزی برای ایجاد ۱۶۰ مجموعه تخصصی نخبه‌پروری در نقاط مختلف کشور خبر داد.

دکتر روح‌الله رضوی نژاد، مسئول این سازمان، در چهارمین نشست تخصصی مدیران کانون‌های مراکز بسیج وزارتخانه‌ها با اشاره به اهمیت موضوع پرورش نخبگان، این خبر را اعلام کرد. وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها و تاثیرگذاری آن‌ها، به وضعیت اسفناک مردم غزه و جنایات رژیم صهیونیستی پرداخت.

این استاد دانشگاه همچنین به حرکت عظیم انقلاب اسلامی در مسیر تمدن‌سازی اشاره کرد و با تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص ایجاد نهضت و خیزش جدید علمی، طرح‌های مرتبط با این موضوع در بسیج علمی را تشریح نمود.

وی در ادامه سخنان خود با تبیین ابعاد مختلف نهضت و خیزش جدید علمی، بر نقش کلیدی مردم در تحقق اهداف انقلاب اسلامی و ساخت تمدن نوین اسلامی تاکید کرد.

رضوی نژاد با یادآوری اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون هرگاه امور به مردم واگذار شده، پیشرفت حاصل شده است، افزود: این موضوع در دوران دفاع مقدس و سایر عرصه‌ها به وضوح قابل مشاهده است. بسیج به عنوان بزرگترین شبکه مردمی تسهیل‌گر، در خدمت مردم و نظام جمهوری اسلامی قرار دارد.

وی تصریح کرد: مردم می‌توانند در تمامی عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مشارکت فعال و پررنگی داشته باشند.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، آرمان انقلاب اسلامی را تمدن‌سازی دانست و با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، علم را رکن اساسی این تمدن برشمرد. وی تحقق مرجعیت علمی را در گرو جهاد علمی دانست و سه وظیفه اصلی و مهم برای بسیج علمی در این راستا تعریف کرد: شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی، جریان‌سازی و امیدآفرینی.

رضوی نژاد تقویت بنیه علمی و تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی را گام دوم در این مسیر عنوان کرد و بر ضرورت فراهم آوردن بستری برای طراحی و نقش‌آفرینی مردم در این حوزه تاکید نمود.

گام سوم که توسط رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری تشریح شد، بر توسعه علم و فناوری و تولید فناوری‌های نوظهور تمرکز داشت.

در بخش دیگری از این نشست، رضوی نژاد به موضوع نخبه‌پروری پرداخت و از راه‌اندازی ۱۶۰ مجموعه ویژه پرورش نخبگان در سراسر کشور خبر داد.

وی سپس به طرح‌های شهید احمدی روشن و باقرالعلوم (ع) اشاره کرد و هدف از این طرح‌ها را حمایت از ایده‌های فناورانه و تبدیل آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان نمود.

رضوی نژاد با بیان اینکه در طرح باقرالعلوم (ع)، از تیم‌های دانشجویی و اساتیدی که ایده‌های دارای قابلیت اقتصادی و پاسخگویی به نیازهای واقعی کشور را داشته باشند، حمایت خواهد شد، افزود: این طرح می‌تواند به تاسیس شرکت‌های فناور و ایجاد فرصت‌های شغلی منجر شود.

وی همچنین بر اهمیت شبکه‌های مردمی در حل مسائل و مشکلات کشور تاکید کرد و سه شبکه اصلی شامل شبکه مردمی پاسخ، شبکه پشتیبان و شبکه کارفرمایان را معرفی کرد و فعال‌سازی صحیح این شبکه‌ها را در تسریع و دقت حل مسائل کشور موثر دانست.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، طرح جهاد علمی را که در راستای نیازهای نیروهای مسلح تعریف شده است، تشریح نمود.

در پایان این نشست، وی از مدیران کانون‌های مراکز بسیج وزارتخانه‌ها دعوت کرد تا در طرح‌های این سازمان مشارکت نموده و طرح‌های مورد نیاز دیگر را نیز معرفی کنند.

رضوی نژاد ابراز امیدواری کرد که با مشارکت فعال در این طرح‌ها، گام‌های موثری در جهت پیشرفت کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی برداشته شود.

شایان ذکر است که این نشست به همت بسیج مهندسین صنعت و معدن برگزار گردید. این سازمان، کانون‌های تخصصی خود را در ۶ وزارتخانه و حدود ۵۴ سازمان مرتبط ایجاد کرده و در زمینه حل مسائل و مشکلات کشور فعالیت می‌کند.

اخبار معتبر ایران و جهان را در صبح آنلاین بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *